Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.864 vacatures
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Bussum. Dat blijkt ook uit jouw leergierigheid, want jij leert graag alle…
Wibra Nederland
Bussum +12 plaatsen
Onze winkelmedewerkers zijn het uithangbord van onze organisatie. Voor de functie van Winkelmedewerker ben je 24 tot 32 uur per week beschikbaar.
Vero Moda Utrecht Hoog Catharijne zoekt een Winkelmedewerker (24 uur) ! Als Winkelmedewerker zorg jij ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service…
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden…
De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van onze klanten. Dit doe je door jouw geheime wapens enthousiasme en…
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft. Wat houdt de functie in?
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Trekpleister.
Elke dag werken met de mooiste schoenen, in een leuke winkel en met een gezellig team. Jij bent hét visitekaartje van Ziengs! Kom jij ons team versterken?
Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Ook al ben je net wakker en heb je nog geen ontbijt op, je barst al van de energie!