Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.156 vacatures
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Trekpleister.
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft. Wat houdt de functie in?
Houd jij niet van stilzitten en krijg je er energie van om klanten te helpen?! Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou.
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van onze klanten. Dit doe je door jouw geheime wapens enthousiasme en…
Verkoopmedewerker / Winkelmedewerker (m/v) voor 20 uur per week- Solliciteer nu! Als je als winkelmedewerker bij Hunkemöller wilt komen werken, solliciteer dan…
KeukenConcurrent
Gouda
Bij KeukenConcurrent trek jij als verkoopadviseur klanten over de streep met de scherpste prijs. Als een ware Michael van Gerwen richt jij je pijlen op de…
Bezorg jij samen Eline en Abel onze klanten een topervaring? Dat vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al.
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit…