Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.245 vacatures
Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Ook al ben je net wakker en heb je nog geen ontbijt op, je barst al van de energie!
Wat ga jij doen als Weekend-/Vakantiemedewerker? Iedere dag verbaas jij je nog: Dat werk zó leuk kan zijn! Maar ja, bij ICI PARIS XL ben je van de eerste tot en…
Zorg jij samen met Angela en Loïs voor een topsfeer in de winkel? Dat vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al.
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden…
Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische customer experience in een van onze winkels! Is een item niet op voorraad?
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan. Niet alleen het modernste speelgoed, gifts & bijoux, maar ook games.
Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische customer experience in een van onze winkels! Als sales advisor bij H&M..
The Little Green Bag
Delft
Over The Little Green Bag. The Little Green Bag is het shopadres voor elke fashionista! In onze webshop én fysieke winkels vind je een uitgebreide collectie aan…
Steps – we love to work with you! Onze klant is een powervrouw. Een moeder, dochter, beste vriendin, collega en echtgenote tegelijk. En daar gaan we voor.