Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9.017 vacatures
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…
VERO MODA
Hoogeveen +5 plaatsen
_Vero Moda Hoogeveen zoekt een Winkelmedewerker (parttime) ! Als Winkelmedewerker zorg jij ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen.
Flying Tiger Copenhagen
Rotterdam +10 plaatsen
Flying Tiger Copenhagen zoekt jou! Voor ons filiaal in Rotterdam, 28-38 uur, per direct! Wil jij werken in een winkel waar mensen blij de deur uitstappen?
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Ter Apel. Dat blijkt ook uit jouw leergierigheid, want jij leert graag…
Als Winkelmedewerker magazijn is het jouw taak om de leveringen op een overzichtelijke manier te verwerken, sorteren, beveiligen en in de winkel te presenteren.
Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Ook al ben je net wakker en heb je nog geen ontbijt op, je barst al van de energie!
Trendy mode-accessoires tegen leuke prijzen aanbieden is onze visie. Een visie die wij sinds 1990 met succes nastreven. Verkopen van de SIX/I AM accessoires.
Norah
Etten-Leur +16 plaatsen
_Norah is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een explosieve groei doorgemaakt. In de zeer korte periode is het dameskledingmerk uitgegroeid tot ruim 70 stores…
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van onze klanten. Dit doe je door jouw geheime wapens enthousiasme en…