Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 31.691 vacatures
Verkoopmedewerker SIX Winkel (m/v) - Emmen. Optimale Customer Service bieden aan onze klanten vanaf binnenkomst tot het verlaten van de winkel.
Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Bel dan met onze contactpersoon op 0492-432650 of kom even langs in onze winkel.
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…
€6.468 per maand
Bij alles wat je doet krijg je veel vrijheid, zolang je de klant altijd op één zet en je richt op de totale kwaliteit van de winkel. Wat vragen wij van je.
Zodra je de winkel binnenkomt, scan je automatisch wat er uitgelicht, rechtgezet, opgepoetst of schoongemaakt moet worden.
Norah
Etten-Leur +16 plaatsen
Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de winkel. Voor onze winkel in Etten-Leur zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker.
Onze winkel willen wij natuurlijk wel netjes en aantrekkelijk houden. Na het afrekenen heb jij ervoor gezorgd dat de klant de winkel met een lach verlaat.
Utrecht Binnenstad +1 plaats
Actiestellingen op- en ombouwt en de winkel netjes houdt. Rituals is tussen 07:00 uur tot 22:00 uur geopend. Wij zoeken kandidaten die zowel doordeweeks als in…
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, met ontwikkel kansen, hoge zelfstandigheid en ben jij minimaal beschikbaar op zaterdag en of zondag, koopavonden en…
De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van onze klanten. Dit doe je door jouw geheime wapens enthousiasme en…