vacatures voor Wijkverpleegkundige in Amsterdam Zuid

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 131 vacatures
Mast Nederland
Gemeente Amstelveen
Scholen, de huisarts, de wijkverpleegkundige, casemanagers dementie, het steunpunt mantelzorg, het veiligheidshuis, Eigenhaard en/of andere verhuurders in de…
€2.669 - €3.582 per maand
Als wijkverpleegkundige maak je deel uit van een integraal team rondom de cliënten. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, Het meedraaien in de bereikbaarheidsdienst…
Zorggroep Amsterdam Oost
Amsterdam
€3.582 per maand
Je verzorgt het indiceren van verzorging en verpleging thuis. Je organiseert multidisciplinaire overleggen in de wijk en zorgt voor samenwerking en afstemming…
Je organiseert samen met de wijkverpleegkundigen de werkoverleggen. Je verzorgt samen met de wijkverpleegkundige informatiebijeenkomsten voor cliënt en familie.
€2.468 - €3.582 per maand
Met de kaderarts astma/COPD stippel je het beleid uit voor de wijkverpleegkundige teams. Als gespecialiseerd longverpleegkundige ben je deskundig op het gebied…
€3.582 per maand
Interesse in deze baan als wijkverpleegkundige niveau 5? Wat doe je als wijkverpleegkundige in onze buurtteams? Kom dan werken bij Zorgbalans.
€3.582 per maand
Verder onderhoud je contacten met o.a specialisten, wijkverpleegkundigen, huisartsen en mantelzorgers. Kun jij in deze functie JOUW talent kwijt?
€2.871 per maand
Kun jij in onderstaande functie JOUW talent kwijt? Voor een nieuw op te zetten Prettig Thuis team in Beverwijk zoeken wij. Leidinggevende ervaring is een pre.
€2.669 per maand
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Karen Matthijsen, wijkverpleegkundige, telefoonnummer: Zo bouw je ook een (h)echte band op.
€2.350 - €3.410 per maand
Als Wijkverpleegkundige bij Careyn heb je een uitdagende en afwisselende baan! En dat kan in de wijkverpleging. En werken binnen gebaande paden ook niet.