Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Wiertz Personeelsdiensten in Horst

Pagina 1 van 146 vacatures
€9,82 per uur
Voor een onafhankelijke telecomspecialist in Noord-Limburg zijn we op zoek naar verkoopadviseurs voor de locaties Horst en Venray!
€10 per uur
Perfect, lees dan snel verder en word orderpicker in Venlo! Daar heb jij de mogelijkheid om minimaal 40 uur per week als orderpicker aan de slag te gaan.
€13 per uur
De afdeling spare parts is het eerste aanspreekpunt voor bestaande (internationale) klanten en is verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende orders,…
As a Forklift driver, your main task is to transport internally raw materials and finished products. The goods that you move have an average weight of 1,5 ton.
For a company in Horst we are looking for operators. There are 3 positions as operator; As a Circular, your main task is to supply the machine with tinplate…
€12 per uur
Voor een opdrachtgever in Horst zoeken wij medewerkers voor de productie van aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Tot slot beheers je de Nederlandse taal.
€10 per uur
Heb jij ook zo'n hekel aan in de file staan? Ga als verkeersregelaar aan de slag en draag er zorg voor dat het verkeer goed doorloopt.
€13 per uur
Voor een bedrijf in Venray zijn we op zoek naar iemand die in het magazijn wil werken. Je gaat ervoor zorgen dat er voldoende plaats is in het magazijn om de…
As an Electrician, your main task is to keep the production line in a good technical condition. After an internal training program, you start working in shifts…
€13 per uur
Voor een bedrijf in Cuijk zijn we op zoek naar iemand die dakpanelen in elkaar kan schroeven. Het gaat hierbij om het in elkaar zetten van aluminium frames.