vacatures voor Werkvoorbereider Bouw in Den Bosch

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 275 vacatures
€2.750 - €3.500 per maand
Arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw cao. Bouw mee aan de contouren van morgen. Als junior werkvoorbereider bezoek je ook regelmatig de diverse projectlocaties…
We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk-, leer- en leefomgeving.
Hazenberg Bouw B.V.
Vught
SmartPack is een zelfstandig opererend label van Hazenberg Bouw B.V. Als werkvoorbereider werk je mee aan de innovatieve verduurzamingsprojecten van SmartPack.
€3.500 - €5.200 per maand
Jij ontvangt als Medior Werkvoorbereider Bouw het volgende: Als Medior Werkvoorbereider Bouw bij Van Wijnen organiseer, coördineer en plan je.
We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk-, leer- en leefomgeving.
Medewerker bedrijfsbureau, BIM engineer / werkvoorbereider, inkoper, calculator, kostendeskundige en uitvoerder. Je leert hoe het werkt.
Dankzij jouw goede voorbereidingen loopt de bouw efficiënt. Voor onze afdeling Shipbuilding engineering zoeken we een werkvoorbereider.
innogy
Den Bosch
✔ Ervaring met de CAO Bouw en Infra is een pre. ✔ Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Bouw & Infra UTA);
Je maakt als Werkvoorbereider Elektrotechniek onze grootste projecten uitvoeringsgereed. Je verzorgt als Werkvoorbereider Elektrotechniek de detailengineering,…
Intensieve begeleiding van de senior Werkvoorbereider; Als Junior Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ontvang jij het volgende: Sterk in plannen en organiseren;