Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.123 vacatures
Raamsdonksveer
€2.300 - €2.600 per maand
In deze schone en nette productie omgeving sta je in eerste instantie aan het einde van de cnc machine. Alle producten die van de lijn afkomen zorg jij dat ze…
€1.750 per maand
Voor dit familiebedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar fulltime productie medewerkers, die ervaring hebben met fijn-assemblage.
€2.250 per maand
Bij Aluchemie kom je dagelijks veel collega’s van WerkTalent tegen denk hierbij aan klemheftruck chauffeurs. Bij Aluchemie worden er anodeblokken geproduceerd.
€3.000 per maand
Wat kun je van WerkTalent verwachten: Wat bieden wij Partners van WerkTalent: Wat verwachten we van Partners van WerkTalent: 25 vakantiedagen en 6,5 ATV.
€12,50 per uur
Voor de zaterdagen zijn wij op zoek naar een part time collega die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat cursisten het ook in de pauze goed naar hun zin hebben…
€1.800 - €2.300 per maand
Neem dan contact met WerkTalent Breda. In deze functie kom je te werken in een gloednieuw pand in de regio van Roosendaal. De werkzaamheden zijn dan ook:
€2.100 per maand
Jij gaat telefonisch bedrijven benaderen. Je inventariseert de mogelijkheden zodat je een afspraak kunt inplannen voor de accountmanager.
€2.700 - €3.000 per maand
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een planner met een analytische blik die 40 uur per week beschikbaar is. Afstemming met alle betrokken partijen.
Hoek van Holland
€2.000 per maand
Wat ga je daar doen? In de productieruimte staan een viertal machines die lege trays omtoveren tot trays vol met bruikbare (potgrond) pluggen voor de klant.
€2.200 per maand
Wat ga je als voorman doen? Controleren en uitzetten van maatvoering op de bouwplaats. Coördineren van plan van aanpak bij aanvang montage.