Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 10.608 vacatures
Utrecht
Jeeves wil iets veranderen in Nederland; Bij aankomst geven gasten hun autosleutel af en parkeren wij voor hen de auto.
Kinepolis Nederland
Utrecht
Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis in City, Utrecht? Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en…
Accuratesse voor het juist invoeren van gegevens. Heeft schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het schrijven van telefoonnotities.
Utrecht
€2.085 per maand
Als eerste bereid je het beeld en de muziek voor de diensten van vandaag voor. Hier ben jij verantwoordelijk voor het crematieproces. Het wordt een drukke dag.
Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. + Je signaleert kansen voor verdere verbeteringen en neemt initiatief om projecten op te starten.
TeamAlert
Utrecht
Vanuit je enthousiasme voor onderzoek stroom jij over met ideeën voor nieuwe onderzoeken en zie jij een scala aan mogelijkheden voor de aanpak binnen onderzoek.
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE)
Amersfoort
Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden. Je bent vraagbaak en eerste aanspreekpunt voor het programma. Wat staat je te doen?
€10,50 - €11,50 per uur
Je spreekt vloeiend Nederlands en Duits. De contactpersoon voor deze vacature is: Dit is een fonds van en voor medewerkers waarbij je een aanvraag kunt doen…
RCN Vakantieparken
Maarn
Waarborgt een sfeer van respect voor elkaar. Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Wij zijn voor 2020 opzoek naar een enthousiaste assistent-manager of …
BCN Sales en Reserveringen
Utrecht
€1.850 - €2.300 per maand
Je kunt elke dag in ons restaurant terecht voor de lunch. Onze multifunctionele zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 160 personen.