Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Werken Voor Nederland

Pagina 1 van 88.232 vacatures
Vertaalbureau Perfect
Heer
Voor de beginnende vertaler maar ook voor professionele vertalers. Hogere inkomsten voor de vertaler dan bij een vertaalbureau door slimme automatisering.
Voor deze functie vragen we: Heb je een passie voor het inspireren en helpen van klanten. De functie is voor minimaal 8 en maximaal 24 uur per week.
Jeeves wil iets veranderen in Nederland; Bij aankomst geven gasten hun autosleutel af en parkeren wij voor hen de auto.
CRA Nederland - client-based in Hoofddorp. Sterk in Nederlands en Engels. In deze functie ga je volledig werken voor één van onze farma-klanten.
Bij Kruidvat hebben we altijd ruimte voor medewerkers die willen doorgroeien. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle…
Jij hebt die passie voor gastvrijheid, eten en drinken. Voldoe je aan bovenstaande eisen, solliciteer dan voor 2 oktober. Lees dan verder en solliciteer.
Medtzorg
Nederland
Als praktijkondersteuner ben je onmisbaar, zowel voor de huisarts als voor de chronische patiënt. Je hebt oog voor het welzijn en de omgeving van de patiënt.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Almelo
€3.074 per maand
Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Je verzorgt de introductiebijeenkomst voor een groep of individu. Je bezoekt gedetineerde burgers voor re-integratie,…
Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Het is bijna tijd om te gaan.
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Zevenaar
€4.313 per maand
We staan open voor alle studierichtingen. Je spreekt en schrijft begrijpelijk en correct Nederlands en beheerst ook het Engels. Je hebt HBO werk- en denkniveau.