Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.296 vacatures
€2.756 per maand
Ben jij een dierverzorger/biotechnicus en bekommer je je graag om de gezondheid en het welzijn van (proef)dieren, voornamelijk muizen en ratten?
Samenvijf
Noordwijkerhout
Samenvijf is een landelijk detacheringsbureau binnen zorg, welzijn en overheid. Dit ga je doen als Activiteitenbegeleider. Alleen focussen op je opdracht?
€1.747 - €2.397 per maand
Als helpende zorg & welzijn. Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. En daar weet jij alles van als onze nieuwe helpende zorg & welzijn.
Samenvijf
Zoetermeer
Samenvijf is een landelijk detacheringsbureau binnen zorg, welzijn en overheid. Dit ga je doen als Jobcoach Statushouders. Alleen focussen op je opdracht?
Sociaal werker, Maatschappelijk werker, buurtteammedewerker, WMO medewerker. Per 1 januari 2019 is Incluzio in Leiderdorp verantwoordelijk voor de sociale…
€3.153 - €3.582 per maand
Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Marente blijft zich ontwikkelen en vernieuwen om de kwaliteit van zorg voor onze bewoners te waarborgen.
€1.791 - €2.644 per maand
De verzorging vindt plaats op basis van duidelijke richtlijnen en wettelijke voorschriften en daarbij heb je oog voor het welzijn en de gezondheid van de dieren…
Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Wellantcollege VMBO Den Haag Westvliet.
€3.072 per maand
Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Durf jij deze uitdagende baan aan?
€2.397 per maand
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze teamleider zorg en welzijn Pearl Acton op telefoonnummer 070-8008436.