Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 7.540 vacatures
€2.131 per maand
Wij zoeken een gastvrije en geduldige collega die ons Zorgteam Welzijn komt ondersteunen. We hebben jou nodig bij het begeleiden van de bewoners en het…
In verband met vertrek van onze huidige medewerker hebben we met ingang van 1 januari 2020 behoefte aan een nieuwe collega. Je bent en blijft een professional.
Jij bevordert het welzijn van de bewoners en je biedt aandacht aan hen gedurende de dag. Je houdt toezicht in de huiskamer en je assisteert bij maaltijden.
Als assistent wonen en welzijn heb je intensief contact met de bewoners. Ben jij de mensgerichte, leergierige en enthousiaste assistent wonen en welzijn die we…
€1.592 - €2.131 per maand
Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Elke dag zo fijn mogelijk.
€1.592 - €2.131 per maand
Je hecht belang aan het welzijn en comfort van de bewoners en je werkt vanuit de gedachte: Ons zorgteam op onze woonszorglocatie Buitenveld in Julianadorp is op…
Martha Flora
Rotterdam +1 plaats
Martha Flora Rotterdam is op zoek naar een medewerker welzijn. Als medewerker welzijn ontvang je een salaris conform FWG 30-35. Je werkt in een zorgteam.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Ter Apel +2 plaatsen
€2.814 per maand
Je hebt (minimaal) een mbo 3-diploma in een technische richting — zoals productie, onderhoud, logistiek, metaal, houtbewerking, textiel, voeding of onderhoud…
€2.404 per maand
Je hebt een diploma op Mbo-niveau 2 Helpende zorg en welzijn. Op onze Dialyseafdeling werk je zowel zelfstandig als met collega’s. We staan open voor iedereen.
Nederlands Jeugdinstituut
Utrecht
€3.384 per maand
Het hart van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) ligt bij het verbeteren van het leven van kinderen, jongeren en hun opvoeders. Herken jij je in het profiel?