vacatures voor Welgelegen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 10 vacatures
€10,36 per uur
Hart van Noord, Weide Wereld, Waterwin, Nieuw Welgelegen, Voorn of Zand? Voor de Gemeente Utrecht zijn wij opzoek huismeesters. Het is aan jou om ze te pakken.
Ons Verzorging & Verpleging in Apeldoorn, team Welgelegen, zoekt collega’s! Heb jij het hart op de juiste plaats? Je hebt een diploma Verzorgende 3IG.
Vérian Thuiszorg zoekt een nieuwe collega in Apeldoorn - team Welgelegen! Heb jij het hart op de juiste plaats? Je hebt een diploma Verzorgende 3IG.
Van Beuningen & Partners
Rotterdam
Momenteel is Michel Perridon actief met het vastgoed bedrijf Welgelegen Real Estate, Welgelegen RE is een belegger in vastgoed op lange termijn.
Het team Verzorging & Verpleging in Apeldoorn, team Welgelegen, zoekt een nieuwe collega! Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle…
€2.362 per maand
Woon-zorgcentrum Aleida Kramer en Zorgcentrum 't Welgelegen. 't Welgelegen in Gramsbergen biedt huisvesting aan somatische en PG-clienten.
Welgelegen Groep
Rotterdam
Responsieve werkgever
De Welgelegen Groep bestaat uit een team van 1 directeur en 8 medewerkers. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een representatieve schoonmaker…
Deze werkgever werft via Indeed
Welgelegen
Groenlo
Wil jij graag wat bijverdienen en horeca ervaring opdoen in een gezellig bedrijf in buurt en ben je minimaal 15 jaar?
Deze werkgever werft via Indeed
Welgelegen
Groenlo
Binnen Welgelegen kom je terecht in een leuk, inspirerend team. Wie bij Welgelegen komt eten, komt voor de totale smaakbeleving. Wat wij van jou verwachten!
Deze werkgever werft via Indeed
Welgelegen
Groenlo
Wij verwelkomen je graag binnen ons jonge, dynamische, gezellige en enthousiaste keukenteam! Wat wij van jou verwachten! Wat jij van ons mag verwachten!
Deze werkgever werft via Indeed
» Plaats je cv - In enkele seconden