Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 254 vacatures
Social Brothers
Utrecht Oost
Begint het al te kriebelen? Kennis van typografie, kleurgebruik en verhoudingen. Kennis van Adobe Illustrator, InDesign én Photoshop.
webstijl
Nederland
Ben jij het webdesign talent dat we zoeken? Webstijl is gespecialiseerd in het bouwen van websites met een topuitstraling. Designs bouwen in ons WordPress CMS.
OTYS
Veenendaal
€200 per dag
Als stagiair Webdesign ga je meedraaien op onze designafdeling en krijg je de mogelijkheid om je theoretische kennis in het bedrijfsleven toe te passen.
EDC Internet
Veendam
Wij zoeken een Graphic Designer die ons team komt versterken met een breed skills-aanbod op het gebied van webdesign. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Cloud Retailing
Meppel
Kennis van goede plugins en bereid om dit te overleggen met Cloud Retailing / Webdesign Meppel. Wij zijn op zoek naar een professionele WordPress developer met…
NewCakes B.V.
Wormer
Je hebt relevante ervaring in webdesign; CakeSupplies is opgericht vanuit een oprechte passie voor taartdecoratie en is een Europese groothandel voor…
Boska
Bodegraven
Je hebt ervaring met Webdesign. Je komt te werken bij de Creative Studio die onderdeel uitmaakt van het Marketing team en werkt op het Boska hoofdkantoor in…
Beer n tea
Breda
We zijn gek op uitdagende projecten die het uiterste vergen van webdesign, webtechnologie en interactie-ontwerp. Grote kans dat we dan op zoek zijn naar jou!
Een innovatieve instelling, creativiteit, een goede beheersing van de Nederlandse taal en minimaal een basiskennis webdesign zijn een vereiste.
New Fountain
Haarlem
Je volgt een studie op het gebied van webdesign. Ben jij toe aan praktijkervaring en ben je op zoek naar een te gekke en leerzame stage op het gebied van…