Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 881 vacatures
Dit kan bijvoorbeeld één of twee dagen per week als Vulploegmedewerker, als Verkoopmedewerker of in het Kassateam. Goed verdienen in een leuk team!
Als vulploegmedewerker bij HEMA ben je verantwoordelijk voor het aanvullen en spiegelen van producten. HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar een…
Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en…
Om bij ons als vulploegmedewerker aan de slag te gaan, ben je minimaal 15 jaar oud. Jij kan als vulploegmedewerker het verschil maken en ervoor zorgen dat de…
Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je: Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten een prettige winkelervaring hebben. Kan Dirk op jou rekenen?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van diverse artikelgroepen om te zorgen voor een gevulde en ordelijke supermarkt.
Om vulploegmedewerker bij Etos te worden: Als vulploegmedewerker bij Etos kun je rekenen op: Voor onze Etos winkel in Amsterdam (Joop van Weezelhof 24) zijn wij…
Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller?
3 t/m 9 uur per week. Zoek jij een bijbaan voor in de avonduren, de weekenden en de vakanties? Word jij blij van goed gevulde en nette schappen?
Wat houdt de functie van vulploegmedewerker in? We zijn op zoek naar een vulploegmedewerker die zelfstandig kan werken. Wat vragen we van je?