Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 104 vacatures
€1.958 - €2.863 per maand
In deze functie maak je deel uit van een team van activiteitenbegeleiders-inloopmedewerkers, werkbegeleiders, woonbegeleiders, persoonlijke begeleiders,…
Met ruim 950 medewerkers en 300 vrijwilligers dragen wij dagelijks met onze zorg en diensten in Almere en Lelystad positief bij aan de kwaliteit van leven van…
€2.947 - €4.420 per maand
Ruim 7.000 betaalde werknemers en duizenden vrijwilligers staan per jaar klaar voor ca. Juridisch adviseur (zorg)regelgeving en contractbeheer (24 uur).
Waarom werken we met vrijwilligers. Mnd | eeuwige roem en dank voor je maatschappelijke bijdrage | per wanneer jij wil starten. Wat krijg je ervoor terug.
Wij kennen een rijk verenigingsleven dat mogelijk wordt gemaakt door enthousiaste medewerkers en veel vrijwilligers. Dat is het Leger des Heils!
Voor het asielzoekerscentrum (AZC) in Luttelgeest zoeken wij vrijwilligers voor de functie van baliemedewerker. Je spreekt op een ochtend meerdere cliënten.
Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor wie je het doet:
Het is leuk om te zien wat er soms tussen vrijwilligers en cliënten ontstaat. Lees bijvoorbeeld het succesverhaal van vrijwilligster Louise en mevrouw Vink.
Een groep zeer enthousiaste en betrokken vrijwilligers. In Zeewolde zijn ruim 30 vrijwilligers actief bij het lokale Rode Kruis. Wat verwachten we van je?
Vind jij het een leuke uitdaging om je als vrijwilliger in te zetten voor Buitenhaeghe. Huiskamer gastvrouw / -heer in Buitenhaeghe. Voor wie je het doet: