Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 348 vacatures
Kennis Transport & Logistics
Breda
Of wil je misschien vrachtwagenchauffeur worden? Kennis Transport is op zoek naar een enthousiaste autowasser. Heb jij een passie voor vrachtwagens?
€2.727 per maand
Wij willen jou als vrachtwagenchauffeur CE omdat: Als vrachtwagenchauffeur CE bij DHL kun je rekenen op: Als vrachtwagenchauffeur ben jij belangrijk voor ons…
Voor ons logistieke centrum in Rijen (Noord-Brabant) zijn wij op zoek naar twee Vrachtwagenchauffeurs m/v (fulltime). Zo ziet jouw functie eruit.
€2.300 per maand
Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf. Om met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur kunnen starten dien je in het bezit te zijn van…
€12,14 - €15,36 per uur
Vrachtwagenchauffeur en hou jij van vers gebakken brood? Je mag weer trots op jezelf als vrachtwagenchauffeur zijn; Dan is dit top voor jou!
Kennis Transport & Logistics
Breda
Kennis Transport is altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor Frankrijk. Laden en lossen van groupage goederen; WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Melis Logistics
Raamsdonksveer
€2.069 - €2.585 per maand
In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat de filialen van Leen Bakker op jouw route op tijd worden bevoorraad. Wat verwachten wij van jou?
€12,45 - €13,49 per uur
Je houdt nauw in de gaten wie het terrein betreedt en beheert de slagbomen, camerasystemen en controleert voornamelijk vrachtwagenchauffeurs en medewerkers op…
Heb jij al een aantal jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur CE in Nederland, máár is jouw grote droom toch om als internationaal chauffeur aan de slag te gaan…
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze vrachtwagenchauffeurs: Rondrijden in het grootste visitekaartje van Jumbo. Dagelijks zie je ze op de weg: