Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 143 vacatures
DaklaPack Europe groeit erg hard en de cultuur is te omschrijven als trots, hands-on, professioneel en proactief. Maken van werktekeningen voor de productie.
Fundament All Media
Binnenstad & Hortusbuurt
Voor de functie van vormgever -zoals deze bij Fundament All Media wordt ingevuld- is een dienstverband van 40 uur wenselijk. Wat doe je en wat zoeken we?
StandOut Reclame
Ommen
Vacature grafisch vormgever, 32 – 40 uur. Als grafisch vormgever krijg je de vrijheid om zelfstandig aan bestaande en nieuwe projecten te werken.
Als grafisch vormgever bij Brainpink ben jij degene die ons verbluft met het opzetten van online en offline marketingcampagnes. Wat krijg je van ons?
WPG Uitgevers
Amsterdam
Wil jij graag meewerken aan het maken van bijzondere, kwalitatieve kinderboeken voor kinderen van 0 tot 15 jaar? Dan is WPG Kindermedia op zoek naar jou.
Diamond Point
Amstelveen
Grafisch Vormgever 18-23 uur p/w. WAT GA JE DOEN ALS GRAFISCH VORMGEVER? Als grafisch vormgever heb je de mogelijkheid om je creativiteit de ruimte te geven.
€3.000 - €4.500 per maand
Even schakelen met de vormgever over aanpassingen in de huisstijl. Ben jij een creatieve marketeer, met een eigen visie om het merk Lansigt verder uit te bouwen…
S&S Online Marketing
Almere
Ga je bij ons aan de slag als grafisch vormgever? Ben jij de grafische vormgever die ons team komt versterken? Waar kom je te werken? Ben je hier geen fan van?
BNN
Hilversum
Ben je een ambitieuze crossmediale vormgever en beeldredacteur in één? Voor een innovatief project is het actualiteitenprogramma De Nieuws BV op zoek naar een:
Samenwerkingsorganisatie De Wolden - Hoogeveen
Zuidwolde
€3.985 per maand
De stedenbouwer die wij zoeken is niet alleen een goede vormgever, maar ook degene die wensen en verwachtingen van meerdere partijen kan omzetten naar…