Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Voort

Pagina 1 van 1.255 vacatures
€1.592 - €2.131 per maand
Door jou kunnen zij hun leven zo gewoon mogelijk voort zetten in een fijne en vertrouwde omgeving. 14 oktober, 2019 Sluit op:
Amsterdam
In eerste instantie betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, voor 28 of 32 ega uur per week met de intentie om het contract voort te zetten naar…
Utrecht
€2.500 - €3.500 per maand
06-22608876 of Fransje van der Voort – van de Woude (teammanager Tekst en Design), telefoon: Kun jij met jouw grafisch talent de visuele identiteit en…
Vlotte Tantes
Amsterdam
Om dit succes voort te zetten, hebben ze wel een goede office assistent nodig. ‘Als je haar maar goed zit’ is het credo van dit hippe, razendsnel groeiende…
Decoproject
Doetinchem
Heb je interesse om je carrière voort te zetten bij een ervaren bedrijf in de interieurbouwbranche en: Ben jij in staat om vanuit een creatieve, vrije geest…
AXFlow B.V.
Lelystad
Wij bieden werkgelegenheid aan meer dan 100 werknemers in en om Flevoland en zetten de aanhoudende groei van de afgelopen jaren voort.
Lelystad
€2.710 - €3.726 per maand
Na een jaar dienstverband de overstap maakt naar jouw eigen onderneming zodat je de ervaring van het afgelopen jaar succesvol voort gaat zetten.
€2.338 - €3.153 per maand
Het leven voort kunnen zetten, zoals zij dat gewend waren, samen met hun naasten. Dat is de belofte die wij doen aan onze bewoners. Wat verwachten wij van jou?
€2.675 - €3.929 per maand
Bij gesignaleerde problematiek zet de arts de zorg voort. Als Jeugdverpleegkundige kom je te werken bij één van de teams binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ).
€2.665 per maand
We bieden jou een springplank om een carriere in het ziekenhuis te starten of voort te zetten! Ben jij op zoek naar een baan binnen de muren van het ziekenhuis?