Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Voor Nederland in Den Haag

Pagina 1 van 12.385 vacatures
Den Haag Centrum
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie. Je hebt een goede gezondheid en een goed gevoel voor veiligheid. Voor deze vacature is dit op basis van een 36-urige…
C&A Nederland is de fashion retailer waar jij jouw energie en passie voor fashion kwijt kan. Kies dan voor C&A als werkgever. Wat je hiervoor nodig hebt:
Je komt in een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling en initiatief. Op sommige momenten staat de telefoon roodgloeiend.
€2.554 - €3.452 per maand
Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Het gaat om een functie voor 36 uur per week, verdeeld over vijf dagen. Minimaal aantal uren per week 36.
Zorgdragen voor klantgerichtheid tijdens verkopen, ruilingen en klachten. Voor ons winkel team zijn wij op zoek naar: We love what we do!
P1
Den Haag
P1 is hét parkeerbedrijf dat al decennialang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert door heel Nederland. Problemen oplossen van klanten en het beantwoorden…
Voor Hoeksche Waard naar (kautar@vluchtelingenwerk.nl); Voor Vlaardingen stuur je motivatie en cv naar (vlaardingen@vluchtelingenwerk.nl);
€9,80 per uur
Inmiddels zijn wij de grootste fitnessketen in Nederland. Buiten Nederland hebben we clubs in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.
Daarnaast heb je bij Makro Nederland ruime carrièremogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Wat verwachten wij van jou?
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Den Haag
We staan open voor alle studierichtingen. Wanneer de beschikbare plaatsen voor een bepaalde locatie vervuld zijn kan het voorkomen dat je in aanmerking komt…