Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.844 vacatures
€2.037 - €2.815 per maand
Voor aanvullende inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Monique van der Borg (afdelingshoofd Onderzoeken, tel 088-6991900).
Bij Kruidvat hebben we altijd ruimte voor medewerkers die willen doorgroeien. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle…
Als enige groothandel in Nederland heeft Plieger 18 toonzalen voor consumenten en is daarmee hét adres voor de mooiste badkamers en in Goes en Zaltbommel ook…
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningsco...
Arnhem
Defensie zet zich in voor de vrijheid, welvaart en belangen van Nederland. Deze langere termijn is nodig voor het geval er een bezwaar- en/of beroepsprocedure…
Voor een perfecte winkelpresentatie zorg je ervoor dat de winkel constant is aangevuld. Wij zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid waar we verregaande…
€2.300 - €3.790 per maand
Ruimte voor opleiding en trainingen. €35,00 per maand bruto voor je internetabonnement thuis en €25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering.
Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle. Dan ben je enthousiast en sta je open voor innovatie.
Voor deze functie vragen we: Heb je een passie voor het inspireren en helpen van klanten. De functie is voor minimaal 8 en maximaal 12 uur per week.
€2.665 per maand
MBO'er Niveau 4, voor opleiding tot MB'er in de screening. Met je werk lever je een belangrijke bijdrage aan de vroege opsporing van borstkanker in Nederland.
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Als gepassioneerd ontwerper streef je naar perfectie voor de eindgebruiker. Dit is wat je gaat doen.