Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.462 vacatures
Wij zorgen voor de WOW voor jou! Ben jij klaar voor deze uitdaging? Samen creëren we de WOW voor de klant. Werken met plezier vindt jij belangrijk en je vindt…
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een geordende balie en werkplek. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei.
Zorgorganisatie Topaz
Vlietwijk
€2.266 per maand
Een leuke functie in ons restaurant, tijdelijk voor de duur van 3 maanden, ter vervanging van ziekte. Iemand bent die gevoel heeft voor hygiëne, orde en netheid…
Praxis
Zoetermeer +3 plaatsen
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Je zorgt er voor dat je afdeling er top uit ziet.
Wij zorgen voor de WOW voor jou! Ben jij klaar voor deze uitdaging? Samen creëren we de WOW voor de klant. Werken met plezier vindt jij belangrijk en je vindt…
Jij zorgt voor het snel gereed maken van bestellingen en een schone werkplek. Wat voor Barmedewerker zoeken wij? Het bestek glanst dankzij jouw poleerwerk.
Praxis
Zoetermeer
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Als Tuincentrum medewerker bij Praxis zorg jij samen…
Een zelfstandige afwisselede functie met ruimte voor eigen initiatief. Vind jij het leuk om collega’s te ondersteunen in hun incasso werkzaamheden?
Diversiteit is belangrijk voor ons. Je bent resultaatgericht, vriendelijk en behulpzaam, zowel voor klanten als voor je leidinggevende en jouw collega’s.
Ben je op zoek naar een werkplek met veel vrijheid? Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten; Heb jij groene vingers en ben je creatief?