Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 699 vacatures
Daarnaast bieden wij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkplek bevindt zich in een kantoor aan het warehouse. Dan zijn wij op zoek naar jou!
SAFENED Group BV
Tilburg
€1.853 - €2.011 per maand
Aanspreekpunt voor studenten, klanten en contacten; Kans op een contract voor onbepaalde tijd; Heb jij altijd al willen werken in een leuke dynamische en…
Meld je dan aan voor onze Persgroupies. Een leuke sfeer en een hoop lol. Een eigen camera en laptop voor de best mogelijke producties. Wat we je ook nog bieden.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Tijd voor de dagstart van je avondploeg. ‘s Middags loop je de Schuur in.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Tijd voor de dagstart van je avondploeg. ‘s Middags loop je de Schuur in.
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je zorgt er voor dat je afdeling er top uit ziet. Bij Praxis helpen we elkaar.
Een contract voor 15 uur per week; Je hebt passie voor eten en affiniteit met gezonde voeding. Lijkt het je geweldig om de lunch te verzorgen voor scholieren?
€2.397 per maand
DIT MAAKT HET VOOR JOU LEUK OM BIJ ONS TE WERKEN. Zie jij het voor je? We zitten voor je klaar! WAAROM IK HET LEUK VIND OM BIJ SURPLUS TE WERKEN.
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Als medewerker Kassa en Service bij Praxis ben jij…
Voor zaterdag en zondag (1 dag per weekend) zoeken we scholieren met interesse en aanleg voor werk in onze lunchroom De Proeftuin. Wat vragen wij van jou?