Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.367 vacatures
€9,32 per uur
Ook zorg je voor een schone werkplek. Dit doe je voor verschillende wijken in SCHIEDAM en omgeving. Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team.
Voor deze werkplek volg je een studie aan het mbo. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten…
€2.885 - €4.362 per maand
De invulling hiervan kun je voor een gedeelte zelf bepalen. Jaap Nederlof is voor zijn team op zoek naar een enthousiaste en gedreven adviseur.
Een dynamische en uitdagende werkplek. Het werken in HNY blijft voor mij o.a. Omdat ik ook nog sport heb ik hier na het werk voldoende tijd voor.
Voor vragen of meer informatie: Op zoek naar een leuke baan? Marqt zoekt nieuwe medewerkers voor een dubbelrol: Wat houdt de functie in? Vraag het zelf even na.
Wij staan open voor je enthousiasme! Een prachtige werkplek in hartje Rotterdam! Eerst voor bepaalde tijd, met uitzicht op verlenging. Dit krijg je van ons:
Een baan waarin je samenwerkt met leuke, toegewijde collega’s. Je beschikt bij voorkeur over enige horeca- of winkelervaring en het lijkt je leuk om onze mooie…
€2.413 per maand
Solliciteer dan voor 15 oktober om kans te maken op een te leuke werkplek met leuke collega’s ;-). Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:
€1.620 - €2.170 per maand
Dan hebben wij een baan voor jou! Schoonmaken van machines en/of opruimen van de werkplek. Er zijn productiewerkzaamheden voor zowel beginnende medewerkers als…
Praxis
Rotterdam
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Als medewerker Kassa en Service bij Praxis ben jij…