Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9.963 vacatures
Jouw opdracht is om een concrete aanpak voor onze provincie te ontwikkelen, die beschikbaar komt voor alle groene ketenpartners, met concrete pilots om de…
Wij bieden diverse mogelijkheden voor: Is dit iets voor jou? Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven. WE ARE LOOKING FOR YOU!
Dunkin Donuts
Amsterdam Centrum
Doorgroeimogelijkheden en aandacht voor talent. Een prachtige werkplek in hartje Amsterdam. Dan is deze baan wellicht iets voor jou?
Zij roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar.
€12,96 per uur
Hoe leuk is het om hem of haar te verassen met een klein presentje of leuke kaart? Werkplek op loopafstand van station Zaandam; Dit ga je bij ons doen.
Samen zijn we verantwoordelijk om een goed resultaat neer te zetten waar het team zich dan ook voor de volle 100% voor inzet. Draai je een avonddienst (i.v.m.
€6.018 per maand
Werken voor de provincie betekent: Energietransitie “sneller naar duurzame energie voor iedereen”. De ontwikkeling van onze medewerkers is een randvoorwaarde…
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Als medewerker Kassa en Service bij Praxis ben jij…
Een leuke werkplek in een team waarin elkaar helpen centraal staat. Je zorgt er voor dat je afdeling er top uit ziet. Bij Praxis helpen we elkaar.
Een uitdagende functie op een leuke werkplek; Voor vragen kan je contact opnemen via 0592-379379. Elke dag werken met de mooiste schoenen, in een leuke winkel…