Pagina 1 van 1.187 vacatures
€2.400 per maand
Zie jij jezelf al werken in de mooiste haven van Nederland? En werk jij het liefst in flexibele werktijden met veel vrije tijd?
Rotterdam Overschie
€2.100 - €2.700 per maand
Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke Backoffice medewerker voor de afdeling service. Voor een installateur zijn wij op zoek naar een administratieve,…
€3.000 per maand
Ik ben per direct opzoek naar een gemotiveerde beveiligingsmonteur. Als beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van complete…
€2.500 - €3.200 per maand
Voor een industriële dienstverlener op gebied van techniek zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Wat houdt de rol precies in?
€1.800 - €2.800 per maand
Als Hijskraanmonteur ben je verantwoordelijk voor de reparaties, revisies en modificaties aan diverse hijskranen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
€2.300 per maand
Wij zijn opzoek naar een Verspaner. Afhankelijk van kennis en ervaring zal je snel zelfstandig werken aan CNC gestuurde draai en freesbanken.
Rotterdam Kralingen-Crooswijk +1 plaats
€3.000 - €3.800 per maand
Dan behaal jij deze via VNOM; VNOM is shirtsponsor van Sparta en heeft business seats bij Feyenoord. Ben jij op zoek naar een uitdagende, rol als Manager binnen…
Rotterdam Kralingen-Crooswijk +2 plaatsen
€2.000 - €2.350 per maand
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Klantenservice Medewerker? En wil jij werken bij een hele grote speler op het gebied van afvalverwerking?
Rotterdam Kralingen-Crooswijk
€2.300 - €2.800 per maand
Als Procesoperator zorg je ervoor dat de machines van de productielijn blijven draaien binnen de petrochemische industrie. Kans op een vast contract.
€1.600 - €2.200 per maand
Heb jij nog niet heel veel ervaring als montage medewerker? En lijkt het jou leuk om in de buitendienst aan de slag te gaan? Echter, vragen wij wel wat van jou.