vacatures voor Vluchtelingenwerk in Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 19 vacatures
VluchtelingenWerk geeft voorlichting over en bereidt asielzoekers voor op de asielprocedure. VluchtelingenWerk AC Schiphol in Justitieel Complex Schiphol,…
Je bent bereid om een introductietraining te volgen en je aan de richtlijnen en afspraken van VluchtelingenWerk te houden.
Je bent een belangrijke schakel in de dienstverlening van VluchtelingenWerk. Een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen (dit kan kosteloos via…
VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland draagt hier zorg voor. Daarom is VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland op zoek naar enthousiaste taalcoaches.
Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met het taalcoachteam (Mieke of Karin) van VluchtelingenWerk locatie Zaandam via taalcoachzaanstad…
Vanuit het kantoor van VluchtelingenWerk in Zaandam of Purmerend of begeleiding bij vluchtelingen thuis. Voor hen is het vaak moeilijk om wegwijs te worden in…
€2.746 - €3.525 per maand
Ervaring met vluchtelingenwerk of de doelgroep vreemdelingen is een pré; Ben je geïnteresseerd in mensen en andere culturen?
Voor alle functies binnen Vluchtelingenwerk vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Word jij onze nieuwe collega? Zijn hele familie en bezit.
Voor alle functies binnen Vluchtelingenwerk vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Word jij onze nieuwe collega in Haarlemmermeer?
Vrijwillige jobcoaches voor ons werkgelegenheidsproject 'Gak / Vluchtelingen Werk voor Iedereen'. Statushouders coachen bij het vinden van werk en/of opleiding.
Deze werkgever werft via Indeed