Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Visschedijk

Pagina 1 van 43 vacatures
€10,94 - €12,49 per uur
Ben jij op zoek naar een bijbaan in het weekend en heb je ervaring in de schoonmaak? Wat ga je doen in deze schoonmaakfunctie?
Heb jij ervaring in de catering en ben je op zoek naar een flexibele baan? Ben je gastvrij, sta je stevig in je schoenen en draag jij altijd een glimlach?
€12,03 - €13,75 per uur
Weet jij als geen ander hoe je mensen kunt motiveren? Heb je ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een nieuwe baan?
€10,94 - €12,49 per uur
Wil jij een bijdrage leveren aan een schone woonomgeving, voor mensen die dit zelf niet kunnen? Ben je sociaal, representatief en word je blij van het helpen…
€10,94 - €12,49 per uur
Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan, ben je flexibel en steek jij graag je handen uit de mouwen? Zie dan je kans schoon en reageer op deze vacature!
Dan krijg je de kans om deze bij Visschedijk te halen! Ben jij een ervaren glazenwasser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

We hebben 37 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden