vacatures voor Visio

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 24 vacatures
Visio
Breda
Bij Visio De Blauwe Kamer in Breda, zijn we op zoek naar een medewerker receptie. Koninklijke Visio is hét expertisecentrum voor mensen met een visuele en…
Visio
Haren
€3.084 per maand
Proactief informatie verstrekken over Visio en zijn/haar dienstverlening. Ruim aanbod scholingen en trainingen aan de Visio Academie.
Visio
Huizen
€2.807 per maand
Jong en oud kunnen bij Visio terecht met vragen over werken, wonen, school of vrije tijd. Koninklijke Visio is de organisatie voor zorg, onderwijs en diensten…
Visio
Eindhoven
€2.807 per maand
Binnen Revalidatie & Advies Eindhoven bestaan de kerntaken uit diagnostisch onderzoek, behandelingen, advies en (intensieve) revalidatie.
Visio
Nijmegen
€2.675 per maand
Cliëntservices is, als onderdeel van domein Bedrijfsvoering, verantwoordelijk voor de aanmelding van alle cliënten. Vanuit deze centrale voordeur werken we aan:
Visio
Ruinen +2 plaatsen
€2.807 per maand
Koninklijke Visio is een organisatie waar Samenwerken, Eigenaarschap en Ontwikkeling met hoofdletters geschreven worden. Een uitdagende en veelzijdige functie.
Visio
Breda
€3.084 per maand
Je bent hét visitekaartje voor het vakantieproject van Visio. Koninklijke Visio is de organisatie voor zorg, onderwijs en diensten aan slechtziende en blinde…
Visio
Hoogeveen +1 plaats
€2.675 per maand
Werken bij Visio betekent (samen)werken met slechtziende en blinde mensen. Bij Visio wonen mensen met een visuele en verstandelijke beperking.
Visio
Den Haag +1 plaats
€3.505 per maand
Binnen het domein Revalidatie & Advies bestaan de kerntaken uit diagnostisch onderzoek, advies en revalidatie. Ben jij onze nieuwe Ergotherapeut?
Visio
Amsterdam
€3.505 per maand
Binnen het domein Revalidatie & Advies Noordwest, met locaties in Amsterdam en Heerhugowaard, bestaan de kerntaken uit diagnostisch onderzoek, advies en…