vacatures voor Vila

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband
Bedrijf
Pagina 1 van 17 vacatures
VILA
Uden +4 plaatsen
Voor ons Vila Filiaal in Uden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: WE ARE LOOKING FOR YOU! Volg je de laatste trends en heb je altijd voor een…
VILA
Harderwijk
Voor ons Vila Filiaal in Harderwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: WE ARE LOOKING FOR YOU! Dan hebben wij de baan voor jou.
VILA
Zwolle +4 plaatsen
VILA gelooft dat vrouwelijkheid de perfecte balans is tussen frêle, sierlijkheid en zelfvertrouwen. Voor onze VILA shop in Zwolle zijn wij op zoek naar een…
VILA
Zwolle +3 plaatsen
Voor onze VILA shop in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: WE ARE LOOKING FOR YOU! Assistent Shopmanager (36 uur p/w).
VILA
Eindhoven
Voor onze VILA shop in Eindhoven Woensel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: WE ARE LOOKING FOR YOU! Assistent Shopmanager (36 uur p/w).
VILA
Utrecht
Deze werkgever werft via Indeed
Wij bieden een stageplaats waarin je kennis maakt met de functie van inkoper van de merken VILA en Pieces. We are looking for you! Wat vragen wij van jou?

We hebben 11 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden