vacatures voor Vestigingsmanager in Eindhoven

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 90 vacatures
Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de uitstraling en positionering van jouw vestiging. Sta jij met beide veiligheidsschoenen op de grond en is…
Foodmanagers.nl
Eindhoven
€2.800 per maand
Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het restaurant. Over het concept hoef jij geen moment na te denken, dat staat als…
Jij benut als ondernemende vestigingsmanager elke kans die je ziet door: Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature vestigingsmanager?
Eindhoven
€2.700 - €3.100 per maand
Als Regiomanager Eindhoven / Vestigingsmanager Recruitment draag jij de gehele verantwoordelijkheid voor jouw eigen regio. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je werkt in een dagdienst en rapporteert aan de vestigingsmanager. Als productieleider bij Efte Coating in Eindhoven stuur je een team van ongeveer 25…
In ieder geval zo’n 2 jaar ervaring als bedrijfsleider, filiaalmanager of vestigingsmanager in de optiekbranche of retail. Jij houdt je aandacht bij het:
In ieder geval zo’n 2 jaar ervaring als bedrijfsleider, filiaalmanager of vestigingsmanager in de optiekbranche of retail. Ook heb je voor deze vacature:
Hierbij acteer je als verlengstuk van onze dealervestigingen en fungeer je als aanspreekpunt voor onze vestigingsmanagers. Kom ons team dan versterken!
Mercuri Urval
Veldhoven
Ben je verantwoordelijk voor de omzet en de groei van de lokale vestiging. Je vertaalt het businessplan van Veldsink Advies naar een lokaal ondernemersplan.
Timber and Building Supplies Holland N.V.
Eindhoven
Daarnaast ben je de rechterhand van de vestigingsmanager. Timber and Building Supplies Holland N.V. Is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen…