Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 738 vacatures
€1.636 per maand
De BBL opleiding Verzorgende IG/MMZ start eind januari 2020. Je sluit de opleiding af met een landelijk erkend diploma Verzorgende IG/MMZ.
Vacature Leerling Verzorgende IG niveau 3 (parttime 27 uur per week). Wij zijn op zoek naar een Leerling Verzorgende IG (niveau 3 voor woonzorg centrum…
Rotterdam
€2.844 per maand
Een relevant MBO-diploma, minimaal verzorgende niveau 3; Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een grote maatschappelijke dienstverlenende organisa-.
Waarom je verzorgende IG wil worden? Waarom jij geschikt bent voor de opleiding verzorgende IG? Voor Lelie zorggroep zijn we op zoek naar leerlingen verzorgende…
Zorgorganisatie Topaz
Vlietwijk
€2.266 per maand
Een ruim aanbod aan opleidingen, bijvoorbeeld aan de Topaz Academie of via de Topaz Opleidingsbeurs en de kans door te groeien naar de functie van helpende of…
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.
Zoetermeer
Om in aanmerking te komen voor de opdracht van verzorgende ig vragen we het volgende: Voor een grote organisatie in de regio Gouda en omgeving zijn wij op zoek…
VariantZorg
Zoetermeer
Minimaal een diploma verzorgende 3AG; Wil je werken in de ouderenzorg in Zoetermeer, Schoonhoven of een andere gemeente in Zuid-Holland of Utrecht?
VariantZorg
Zoetermeer
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende 3 IG; Meer informatie over de vacature Verzorgende 3IG | Zoetermeer of reageren? Dit doe je onder meer door:
HWW zorg
Den Haag
Wij zijn op zoek naar een Leerling Verzorgende IG. Wil jij jouw zorg afstemmen op de wensen en behoeftes van bewoners? Kom dan werken en leren bij HWW zorg!
€1.898 - €2.677 per maand
Afgeronde opleiding tot verzorgende IG. Voor de locaties van beschermd wonen in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega's.