Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 642 vacatures
Kennemerhart
Haarlem
Voor deze vacature verzorgende IG neem je verder mee:Een MBO-diploma verzorgende (niveau 3).Ervaring in de ouderenzorg.Het talent om feedback te geven en te…
Kennemerhart
Haarlem
Samen met jouw team van professionele zorgverleners, verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden regel jij de zorg en behandeling van de intramurale cliënten…
€2.665 per maand
Als verzorgende IG zijn je werkzaamheden uiteenlopend. Een diploma ziekenverzorgende of verzorgende IG, met bij voorkeur werkervaring in een ziekenhuis.
Je werkt samen in een multi disciplinair team. Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3), eventueel aangevuld met BHV- en agressietraining e.d..
€2.871 per maand
Als Verzorgende IG begeleid je een groep ouderen met dementie en bied je de lichamelijke zorg. Jij hebt een diploma verzorgende IG.
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG die met een therapeutische blik zorg kunnen bieden aan onze revalidanten.
€1.792 - €2.665 per maand
ADL, intake, vochtbalans & mobilisatie). Jij hebt de opleiding Verzorgende IG niveau 3 afgerond en je hebt enkele jaren ervaring als verzorgende IG (niveau 3).
Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) zorg jij voor de meest passende zorg en een prettig leef-… Je hebt een afgeronde diploma EVV (Verzorgende IG niv.
Het Jonkerhof is een kleinschalige woonvorm waar 15… Het vaste team bestaat uit Verpleegkundige, Verzorgende IG, Verzorgenden, Helpende en Huiskamerassistentes.
Kennemerhart
Haarlem
Voor deze vacature EVV-er neem je verder mee:•Ervaring in de ouderenzorg.•Je beschikt over een diploma verzorgende IG en je hebt de opleiding EVV-er afgerond.…