Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 791 vacatures
Rotterdam
€2.754 per maand
Een relevant MBO-diploma, minimaal verzorgende niveau 3; Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een grote maatschappelijke dienstverlenende organisa-.
€1.839 - €2.669 per maand
Je bent een gediplomeerd verzorgende IG. Als verzorgende IG voor de flexpool doe je hetzelfde werk als je (toekomstige) collega verzorgende IG, maar op…
€1.843 - €2.599 per maand
Verzorgende IG voor Kliniek NAH. Afgeronde opleiding tot verzorgende IG, MBOIII. Als verzorgende IG voor het behandelcentrum neuropsychiatrie/Niet Aangeboren…
€1.800 - €2.675 per maand
Als Verzorgende niveau 3 IG breng je mee: Heb je een afgeronde opleiding verzorgende IG opleiding. Zo bieden we je voor deze functie als verzorgende IG:
€1.839 - €2.669 per maand
Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG. Ben jij een gedreven en betrokken Verzorgende IG die persoonlijke zorg en aandacht wil geven aan onze bewoners?
€2.669 per maand
Heb jij je diploma Verzorgende IG niveau 3? Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3, neem deze mee. Reageer direct op deze leuke functie!
Als Verzorgende Flexzorg ben je verantwoordelijk voor verzorgende werkzaamheden. Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Wat wij te bieden hebben.
€2.669 per maand
Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG. Als verzorgende IG zul je de cliënten helpen bij de ADL handelingen. We zien je reactie graag tegemoet!
Thuiszorg Naborgh
Rotterdam
Ben jij een enthousiaste Verzorgende IG niveau 3? Thuiszorg Naborgh is voor de regio Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht en Ridderkerk op.
Voor IJsselzicht in Rotterdam zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor de extramurale zorg. Je beschikt ook een goede mondelinge en schriftelijke…