vacatures voor Verzorgende Ig Wijk in Rotterdam

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 175 vacatures
€1.940 - €2.871 per maand
Verzorgende IG in de wijk. Als Verzorgende IG in de wijk werk je samen met huisartsen en mantelzorgers. TSN Thuiszorg zoekt een collega Verzorgende IG.
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Als verzorgende IG heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een aandachtsveder.
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Wij zijn op zoek naar een zelfstandige- en standvastige verzorgende IG in Barendrecht!
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige- en standvastige verzorgende IG. Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Wat wij te bieden hebben.
Lijkt het jou leuk om als verzorgende IG werkzaam te zijn in de thuiszorg?  Die beschikt over een Verzorgende IG diploma bevoegd en bekwaam is in het uitvoeren…
Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken? Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG en hebt bij voorkeur enige ervaring met revalidatie; Wat wij te bieden hebben.
Als Verzorgende Flexzorg ben je verantwoordelijk voor verzorgende werkzaamheden. Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Wat wij te bieden hebben.
De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35. Als verzorgende IG werk je multidisciplinair en geef je uitvoering aan het zorgproces, zoals omschreven…
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige- en standvastige verzorgende IG. Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Wat wij te bieden hebben.
Wij zijn op zoek naar verzorgende IG voor onze thuiszorgteams! Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG; Geïnteresseerd in de dynamiek van thuiszorg?