Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.129 vacatures
Wil jij direct aan de slag als verzorgende IG in de wijk? Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Klik snel op de knop hieronder!
Noord-Holland Noord
€1.940 - €2.669 per maand
Verzorgende IG in de wijk van de Kersenboogerd. Uiteraard verricht je als verzorgende IG alle verzorgende en verplegende werkzaamheden die in het zorgleefplan…
€1.940 - €2.871 per maand
Verzorgende IG in de wijk. Als Verzorgende IG in de wijk werk je samen met huisartsen en mantelzorgers. TSN Thuiszorg zoekt een collega Verzorgende IG.
Zorggroep Amsterdam Oost
Amsterdam
Je hebt een diploma Verzorgende IG. Zorggroep Amsterdam Oost is een kleine zorgorganisatie in Oost die zorg biedt op 4 locaties en actief is in de wijk met zorg…
Noord-Holland Noord
€1.940 - €2.669 per maand
Verzorgende IG in de wijk van Ursem. Als Verzorgende IG in de wijk weet je wat belangrijk is om iedere dag de beste zorg te leveren. De zorg die jij ze biedt.
Noord-Holland Noord
€1.940 - €2.669 per maand
Verzorgende IG in de wijk. Als Verzorgende IG in de wijk weet je wat belangrijk is om iedere dag de beste zorg te leveren. Jij biedt optimale zorg in de wijk.
€1.838 - €2.668 per maand
Een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP. De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werk als verzorgende IG bij Sensire zo…
Noord-Holland Noord
€1.940 - €2.669 per maand
Je bent in het bezit van een mbo- diploma tot Verzorgende IG; Als Verzorgende IG weet je wat belangrijk is om iedere dag de beste zorg te leveren.
€2.871 per maand
Werken als Verzorgende in de wijk bij Carinova in team Raalte Zuid. Je hebt een diploma Verzorgende 3-IG. Wil jij graag werken in de Thuiszorg als Verzorgende?
Geertruidenberg +6 plaatsen
Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3). Als verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Sta jij altijd klaar om anderen te helpen?