Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Vertaalbureau Perfect

Pagina 1 van 11 vacatures
Vertaalbureau Perfect
Heer
Fairlingo is een online vertaalplatform en spin-off van Vertaalbureau Perfect. Fairlingo onderscheidt zich van vertaalbureaus door:
Vertaalbureau Perfect
Heer
Je kan je inschrijven voor een samenwerking met Vertaalbureau Perfect door dit formulier in te vullen. Als wij een geschikte opdracht hebben nemen wij contact…
Vertaalbureau Perfect
Enschede
€1.850 - €2.150 per maand
Bij Vertaalbureau Perfect (in het hart van Enschede) werken we met 25 collega’s in een platte organisatie zodat we snel kunnen schakelen.
Vertaalbureau Perfect
Enschede
€3.200 - €3.700 per maand
Zorg je er graag voor dat zaken op rolletjes lopen? Zou je mee willen helpen om de bedrijfsprocessen van een van de snelst groeiende bedrijven van Enschede…
Numansdorp
Perfecte schriftelijke vaardigheden in technisch Engels. De manuals worden door jou in het (technisch) Engels opgesteld, voor vertaling in andere talen werk je…
Vertaalbureau Perfect
Enschede
Ben jij iemand die zich kan vastbijten in een uitdagend project? Wil je graag zien wat je werk voor invloed heeft op de organisatie?
Vertaalbureau Perfect
Enschede
Wil jij je vaardigheden en kennis op het gebied van leidinggeven, projectmanagement en sales verder uitbouwen? De stage bestaat onder andere uit:
Vertaalbureau Perfect
Enschede
Kom dan ons Online Marketing team versterken en werk zelf mee aan het (online) succes van Vertaalbureau Perfect als stagiair(e) Online Marketing!
Vertaalbureau Perfect
Enschede
Als developer bij Vertaalbureau Perfect vinden wij het belangrijk dat jij je richt op kwaliteit en ben je hierin niet tijdsgebonden.

We hebben 2 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden