Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.423 vacatures
€3.124 - €4.391 per maand
Voor (spoedeisende) medische zorg of advies kun je 24/7 terecht bij onze arten, verpleegkundigen, ambulancemedewerkers en apotheek. Fit to explore your world.
€2.554 - €3.452 per maand
Als justitieel verpleegkundige op het detentiecentrum Schiphol ben jij verantwoordelijk voor de volledige verpleegkundige zorg van gedetineerden en asielzoekers…
€2.554 - €3.452 per maand
De Justitieel Verpleegkundige is, ten behoeve van gedetineerden die geplaatst zijn binnen de inrichting, belast met de reguliere verpleegkundige taken,…
Amsterdam
€3.072 - €4.466 per maand
De verpleegkundige formatie bestaat uit O&G verpleegkundigen, neonatologieverpleegkundigen en VMP-ers (verpleegkundige vrouw-moeder-pasgeborene) .
Drostenburg
Amsterdam-Zuidoost
Cordaan is op Drostenburg verantwoordelijk voor een zorggroep en de verpleegkundige en onderwijsondersteunende begeleiding. Een relevante mbo opleiding is fijn!
Reade
Amsterdam
€2.665 per maand
“De veelzijdigheid in taken en het contact met de patiënt zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Daardoor ben je elke dag nieuwsgierig naar morgen.”.
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen
Ben jij een verpleegkundige met de ambitie om zich verder te specialiseren naar spoedeisend hulp verpleegkundige? Wat ga je doen als SEH verpleegkundige?
Amsterdam
€1.593 per maand
Hiertoe is voor en door bijna 200 OLVG-verpleegkundigen de verpleegkundige visie ontwikkeld. In de opleiding bereiden we je voor op een verpleegkundige functie…
Broeder de Vries
Lijnden
Ga naar de vacature voor ALS verpleegkundige. Regelmatig zijn wij op zoek naar ALS verpleegkundige voor repatriëringen van en naar Nederland en…
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen
€3.917 per maand
Je bent in het bezit van een diploma Spoedeisende hulp verpleegkundige. Dat vind ik fijn', verteld Marlies, spoedeisende hulp verpleegkundige.