Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verpleegkundige Poliklinieken, Ggd in Schiphol

Pagina 1 van 150 vacatures
GGD Kennemerland
Haarlem
€2.729 per maand
Spreekuren afbellen voor artsen en verpleegkundigen; Maken en wijzigen van afspraken voor de klanten van GGD Kennemerland; 24 uur per week, in Haarlem.
€12,19 - €14,52 per uur
Fulltime of parttime beveiliger Amsterdam. Heb jij je mbo-opleiding Beveiliger 2 op zak? En ben jij een sociale professional met een brede kijk op veiligheid?
€5.126 per maand
De afdelingsmanager Poliklinieken is verantwoordelijk voor een aantal teams binnen de poliklinieken. Samen met hogescholen en universiteiten verzorgt GGZ…
‘Stage Verpleegkundige P&G292 GGD’ naar Jet Groen, verpleegkundige seksuele gezondheid P&G292 jgroen@ggd.amsterdam.nl. Praten over seks gaat je makkelijk af.
€2.591 - €3.805 per maand
De GGD Amsterdam wil kwaliteit leveren. Het team bestaat uit ongeveer 45 FTE, met name artsen, verpleegkundigen, en doktersassistenten.
€4.859 per maand
Dit zijn tevens de drie kernwaarden waar de GGD voor staat. Al deze gemeenten zijn opdrachtgever van de GGD, maar alleen de gemeente Amsterdam is ook eigenaar.
€2.665 per maand
Op de polikliniek zijn 3 urologen werkzaam die ondersteund worden door verpleegkundigen en polikliniek medewerkers.
GGD Kennemerland
Haarlem
€5.520 per maand
Je werkt samen met een verpleegkundige en een assistente. Een leuke baan in een dynamische (crisis)organisatie met brandweer, ambulance en GGD;
GGD Kennemerland
Haarlem
€3.805 per maand
GGD Kennemerland voert verschillende taken uit: De GGD houdt zicht op de gezondheidsrisico’s en probeert de gezondheid van mensen te bevorderen.
Om te werken als verpleegkundige vragen wij: Je werk is gericht op twee verschillende trajecten binnen de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen.