Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 288 vacatures
In onze winkel in Heerhugowaard hebben wij een droombaan voor je als parttime slaapadviseur. Adviseren of verkopen, of allebei? Alles voor die blije klant.
Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collega’s een goed resultaat neer te zetten. Wat houdt de functie in?
Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Welke kaas geschikt is voor de kaasfondue.
Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collega’s een goed resultaat neer te zetten.
Je adviseert klanten over de verschillende dranken in ons assortiment. Welke wijn bij verschillende gerechten past of welk aperitief geschikt is voor de opening…
Ben jij onze nieuwe verkoopster? Wij willen ons team versterken met een verkoopster die onze klanten laat stralen! Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je hebt een sterk inlevingsvermogen. Als Apple-verkoper ben je in de winkel het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dan is Amac op zoek naar jou!
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Heerhugowaard
Je bent communicatief sterk, enthousiast en staat altijd klaar voor een praatje. Dit verwachten wij van een parttime verkoopster bij Miss Etam:
Als verkoper bij Ziggo, binnen de MediaMarkt, ga jij deze alles-in-1-pakketten aan de man brengen! Aan het einde van de dag op de bank ploffen en een filmpje…