Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 876 vacatures
Wanneer je solliciteert, krijg je de mogelijkheid om op basis van jouw gewenste reisafstand bij meerdere winkels te solliciteren. Ben jij 15 jaar of ouder?
Om verkoper bij Etos te worden: Als verkoper bij Etos kun je rekenen op: Voor onze Etos winkel in Culemborg (Markt 22-24 ) zijn wij op zoek naar een…
Je start namelijk eerst als Aankomend Verkoopmedewerker en daarna kan je doorgroeien naar de functies als Verkoper, Eerste Verkoper, Assistent Filiaalmanager,…
Expert Culemborg
Culemborg
Je bent een enthousiaste verkoper. Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen.
€10,66 per uur
Je verwerkt gegevens in allerlei systemen en je helpt bij het uitladen van de vracht en het in elkaar zetten van showmodellen. Vandaag hebben we een volle dag.
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Nederlandse Expert Groep BV
Culemborg
Je bent een enthousiaste verkoper. Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen.
Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collega’s een goed resultaat neer te zetten.
Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Welke kaas geschikt is voor de kaasfondue.
Je adviseert klanten over de verschillende dranken in ons assortiment. Welke wijn bij verschillende gerechten past of welk aperitief geschikt is voor de opening…