Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verkoopster in Rilland

Pagina 1 van 254 vacatures
Om verkoper bij Etos te worden: Als verkoper bij Etos kun je rekenen op: De functie is voor minimaal 12 en maximaal 24 uur per week.
Ook al ben je net wakker en heb je nog geen ontbijt op, je barst al van de energie! Wouwsestraat 42-44, bergen op zoom. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Je vindt het geen probleem om in het weekend en op een koopavond te werken. We zijn er trots op dat we onszelf het nummer 1 tuincentrum van Nederland mogen…
Door de verschillende werkzaamheden en mensen waarmee je werkt, is geen dag hetzelfde; Je beschikt over een groot commercieel vermogen;
Bergen op Zoom
Naast een klantgerichte houding, een representatief uiterlijk en een flinke dosis enthousiasme voldoe je aan de volgende verwachtingen: Wat houdt de functie in?
Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken. Je beschikt over een havo- of mbo-diploma en je hebt affiniteit met wiskunde en…
Ervaring als verkoper of met visual merchandising. Zoek jij een leuke, uitdagende baan als verkoopmedewerker in de mode en weet jij hoe je moet verkopen?
Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over recente (commerciële) ervaring in de detailhandel. Naast het beantwoorden van inhoudelijke vragen weet…
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
Je bent een verkoper in hart en nieren. Als verkoper bij Leen Bakker maak je in jouw winkel de verwachtingen van onze klanten waar. Hier zijn wij trots op.