Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verkoopster Winkel in Gouda

Pagina 1 van 747 vacatures
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Capelle aan den IJssel +1 plaats
Ben jij onze nieuwe verkoopster? Wij willen ons team versterken met een verkoopster die onze klanten laat stralen! ( 15 tot 20 uur per week ).
Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Jouw taken tijdens jouw bijbaan:
Bel dan met onze contactpersoon op 0182-748053 of kom even langs in onze winkel. Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas &…
Hunkemöller is momenteel op zoek naar een verkoper (m/v) voor een van onze winkels! Verantwoordelijkheden en diverse taken die passen bij de functie van…
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Trekpleister.
Hunkemöller is momenteel op zoek naar een verkoper (m/v) voor een van onze winkels! Verantwoordelijkheden en diverse taken die passen bij de functie van…
Voor onze Etos winkel in Rotterdam (Ebenhaezerstraat 3 ) zijn wij op zoek naar een inspirerende (aankomend) verkoper. Om verkoper bij Etos te worden:
Wibra Nederland
Schiedam +3 plaatsen
MBO 3 – Eerste verkoper. Dit zal je ook merken in de winkel. Zowel tijdens je werkzaamheden in de winkel als op school. Saai is je werkdag nooit!
Werken in een toffe winkel met mooie producten. Als Apple-verkoper ben je in de winkel het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dan is Amac op zoek naar jou!