Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 708 vacatures
ONLY & SONS
Sittard
THERE'S A NEW GUY IN TOWN!!! ONLY & SONS is het jongste en hardst groeiende merk voor mannen binnen de BESTSELLER groep (o.a. Aarzel dan niet en 'join us'!
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
CASA International
Sittard +1 plaats
Heerlijk thuis, dat is de missie van Casa. Dit thuisgevoel willen wij ook graag overdragen in Sittard. Voor deze vestiging zijn wij opzoek naar een collega …
Heb jij ervaring als verkoopmedewerker? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij Boekenvoordeel jou op het lijf geschreven!
Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van jouw winkel en weet jij met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Het aanvullen van de schappen.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Wij zoeken dus winkelmedewerkers met een klantgerichte, positieve en zeer commerciële werkhouding met relevante verkoopervaring. Een sterke affiniteit met mode.
Daarnaast verricht je als verkoopmedewerker werkzaamheden achter de kassa. Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel…
Wie weet heb jij altijd al deze baan geambieerd, maar is het er simpelweg nog niet van gekomen. Als verkoopmedewerker bij Steps begin je de dag ontspannen met…
Als (hulp) verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.