Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 657 vacatures
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze verkoopmedewerker. Op een verjaardag vertel jij: “juist de persoonlijke contacten maken dit werk zo leuk”.
Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons.
Oosterhout
Als onze Verkoopmedewerker Curvy Fit ben je creatief maar tegelijkertijd ook commercieel zodat je de klant kunt inspireren tot niet alleen het kopen van één…
Pets Place Boerenbond Retail B.V.
Tilburg +1 plaats
Jij als Verkoopmedewerker bij Pets Place Boerenbond hebt net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect…
Norah
Etten-Leur
Heeft een commerciële en servicegerichte instelling. Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de winkel. _Norah is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een…
Als verkoopmedewerker tuinmeubelen ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten. Verkoop tuinmeubelen M/V te Dongen.
Is dit dé baan die bij jouw ambities en competenties past? Onze verkoopmedewerkers zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en daarom hét visitekaartje van Hans…
Draag je graag bij aan een prettige en klantvriendelijke sfeer, en steek je graag je handen uit de mouwen? Verkoopmedewerker m/v Oosterhout (Arendstraat).
Een baan waarbij iedere dag een feestje is! Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist.