Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verkoopmedewerker in Raamsdonksveer

Pagina 1 van 856 vacatures
Raamsdonksveer
Kortom een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer…
Als verkoopmedewerker ben je een essentiële schakel in onze organisatie. Als verkoopmedewerker krijg je alle kansen om jezelf slimmer te maken.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Binnen de functie als Verkoopmedewerker Vers ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de versafdeling. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig! Ben je enthousiast geworden en wil jij de nieuwe verkoopmedewerker van Scapino worden?
Daarnaast verricht je als verkoopmedewerker werkzaamheden achter de kassa. Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel…
Als Verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Big Bazar. Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt.
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.