Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verkoopmedewerker in Plantage

Pagina 1 van 338 vacatures
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
YOU WORK FOR WE AS WINKELMEDEWERKER FT. Samen met een team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat je werk eigenlijk niet als werk voelt.
Interesse in de functie van verkoopmedewerker? Als verkoopmedewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor jullie eigen winkel.
Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig! Ben je enthousiast geworden en wil jij de nieuwe verkoopmedewerker van Scapino worden?
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met een flexibele instelling voor wat betreft je werkzaamheden en je…
Ben jij onze nieuwe Verkoopmedewerker? Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de retail? Een superleuke baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt…
Heb jij vragen over de functie van verkoopmedewerker? Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in…
Bekijk onderstaand filmpje en zie hoe je dag als verkoopmedewerker eruit ziet: Als verkoopmedewerker adviseer je onze klanten, denk je met ze mee en geef je de…
Jouw baan als eerste verkoopmedewerker bloemen en planten. Als eerste verkoopmedewerker bloemen en planten ben je ook. Een prettig aanspreekpunt voor klanten.