Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.706 vacatures
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
€1.900 - €2.900 per maand
Warmteservice verkoopt alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal aan zakelijke én particuliere klanten. Weet je het nu nog niet?
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen…
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met een flexibele instelling voor wat betreft je werkzaamheden en je…
€1.872 per maand
Kom werken als verkoopmedewerker bij Hudson’s Bay! Hoe ziet de gemiddelde werkdag van een verkoopmedewerker eruit? Je spreekt zowel Nederlands als Engels;
Dan kan dit de baan zijn voor jou! Als Verkoopmedewerker zijn er diverse interne mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. ➵ Woon je in Leiden?
Verkoopmedewerker SIX Winkel (m/v) - Leiden. Voor onze SIX store in Leiden zoeken wij een verkoopmedewerker voor ongeveer 20 uur per week.
Als verkoopmedewerker adviseer je klanten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe. Dan hebben wij de baan voor jou! WE ARE LOOKING FOR YOU!
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?