Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 552 vacatures
Onze verkoopmedewerkers zijn altijd op de hoogte van de constante veranderingen in de mode en weten trends te signaleren, zodat ze de juiste adviezen kunnen…
Een uitdagende baan bij een grote internationale retailorganisatie. Een sneakerfreak en wil jij deel uit maken van een toonaangevende en internationale…
Of je nu een baan naast je studie of vaste baan zoekt, op het station is het mogelijk. Dit ga je doen als verkoopmedewerker. Maar daarom niet minder druk.
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Wat heb je nodig als Verkoopmedewerker? Wat krijg je bij ons als Verkoopmedewerker?
Als Verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Big Bazar. Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt.
Heb jij een ‘Lust for Jeans’, stroomt er blauw bloed door je aderen en weet jij deze passie op een commerciële wijze over te brengen naar onze klanten?
Nijmegen-Dukenburg, Zwanenveld 9021 ,6538 SE Nijmegen. In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan.
Jij bent onderdeel van een team bestaande uit een (assistant) storemanager, verkoopmedewerkers en andere hulpverkopers. Dan wij open voor een ontmoeting!